Adrian Flux Insurance
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View topic - ANOTHER ROOF PROBLEM
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
seventiesman
Newbie
Newbie



Joined: Jul 21, 2016
Posts: 1

PostPosted: Fri Jul 22, 2016 7:27 pm Reply with quote Back to top

Hi there, new member here. Just bought a 95 80 cab with power roof. Roof worked fine for a couple of weeks then the deck lid started playing up. Would come up about 3 inches then stop and go back down. Read some topics on here and other sites, checked fluid in pump which was below minimum. Topped that up and roof worked fine again for another couple of weeks. Now its doing the same again, deck lid only raising a couple of inches then dropping. Checked fluid again, still on max, although it does drop to min when roof half raised. Read somewhere that it may be the small gas struts next to the deck lid hinges that may be faulty, does this sound right, do they do the lifting job or is it more likely to be the fluid fed strut in the middle of the lid?The car had only done a couple of thousand miles in the last 4 years so the roof has probably been used more in the last month than in the last 4 years. Hope this makes sense, any help would be gratefully received. I love the car, just need to get the niggles sorted .


Sorted. Boot wasn't locked.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Forums ©