Adrian Flux Insurance
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View topic - TT mpg/trip fault
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
gtfc74
Inexperienced



Joined: Dec 07, 2009
Posts: 47

PostPosted: Mon Dec 02, 2013 1:24 pm Reply with quote Back to top

Hi guys,

my 53 plate TT 225q roadster needed a jump start and has since developed a fault.
Battery was not completely flat and it runs fine but, The MPG/trip part at the bottom of the DIS now only displays 0:00 and is constantlly flashing.
Pressing the buttons on the stalk to cycle through the display or turn it off do nothing at all.
I had VCDS on it and no fault codes found.

Any ideas much appreciated.

Cheers.
 
View user's profile Send private message
gtfc74
Inexperienced



Joined: Dec 07, 2009
Posts: 47

PostPosted: Fri Dec 06, 2013 11:52 am Reply with quote Back to top

Tried disconnecting battery and it worked. All mpg/trip functions back to normal. Simple fix but worth knowing for future reference.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Forums ©