London's Award winning Audi/ Seat/ Skoda/ VW/ Bentley Specialist
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View topic - heating issue
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
byron
Newbie
Newbie



Joined: Apr 01, 2015
Posts: 1

PostPosted: Wed Apr 01, 2015 4:39 pm Reply with quote Back to top

Hi

Was hoping for some suggestions on the following issue with my 2006 Audi A6 saloon.

Car only blows out hot air when in motion and usually only on the passenger side, although sometime on both driver and passenger side.

Air con works fine in summer

VAG com suggested V50 coolant pump fault, have replaced this and issue has not resolved, have also tried a new control panel and thermostat, as well as flushing the whole system out and checking the wiring from the control panel.

Also, even though the coolant pump has been replaced, the VAG com still shows the same fault

Really struggling now with this one and any suggestions would be greatly appreciated

thanks
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Forums ©